Bemutatkozás

Pető Ilona vagyok.

Óvodás koromtól kezdve gyakorlatilag kikerülhetetlen volt a spiritualitás és a segítés témakörének megjelenése az életemben, így ezek a megtapasztalások vezettek a hivatásomhoz, ami egy spirituális vállalkozás, gyakorlati megoldásokkal. Minden munkakör, amit  betöltöttem életem folyamán, az emberek segítését szolgálta.

Politikai és vallási nézetektől függetlenül élek, ezzel egyetemben tiszteletben tartom embertársaim nézeteit.

Istent, az Egységet, Mindenséget gyermekkorom óta kutatom és tapasztalom.

Az emberi motivációk, azok megértése, a pszichológia, az Élet értelme, Isten teremtése, a világban lévő rengeteg tudásanyag, a művészet mindig is foglalkoztattak. Ugyanígy saját magam és életem működésének megértése, önismereti munka, mindezek a szolgáltatásaimban is megmutatkoznak.

Célom, hogy a negatív családi, társadalmi minták, hiedelemrendszerek feltárása, megismerése révén integrál szemléletben kerülj közelebb Önmagadhoz, életterületeid vetületében. Szabadabb Élet, Szabadabb Önmagad, Önvalód megélése miatt.

Támogatással, együttérzéssel, teljesen Rád hangolódott figyelemmel dolgozom. Emiatt fontos a nyugodt környezet.

Amit nem fogok adni Neked:

egy beszélgetés vagy egy alkalom, amivel megoldod eddigi életed minden egyes problémáját. Ez irreális elvárás. Helyetted nem fogok dönteni, mert azzal gyengítelek. De ha baj van, fogom a kezed és meghallgatlak, az életedhez, személyiségedhez igazodó utakat, megoldásokat mutatok, akkor, ha igazán kész vagy felelősséget vállalni Önmagadért.

Foglalj időpontot: